Diberdayakan oleh Blogger.
RSS

Ako želite da se Wi  Grosir Tanah Abang uzgoj ribe i stočarstvu , posebno se događa da imaju ogromno dvorište , ne bi povrijediti vas da iskoristite svoje dvorište za uzgajanje soma . Ovaj tip kulture zapravo nije samo za pamćenje prljavo ili aljkavo , ali som akvakulture sistem se može razviti u čistu , jeftin i prilično obećavajući sa organskim suplementacije za maksimalne rezultate .

Poljoprivreda soma goveda poslovne zapravo štedi potencijalne koristi i počeo mnogo razgledavanje . To je zbog javnosti i povećanja konzumirati ribu kao izvor životinjskih proteina je visoka , a cijena je pristupačna . S obzirom na cijenu od skupljih mesa , ribe počeo izabrana kao alternativu . Som je slatkovodne ribe vrste sa visokim sadržajem nutrijenata pored mesa koje je bilo ukusno . Som bogat sadržaj proteina i kalcija za jake kosti je neophodna za rast . Osim toga , kanal som imaju i minerala sadržaja koji nije manje važan za zdravlje . Uz ove činjenice , to je razumno soma poslovne mogućnosti s potencijalom da postane visoke ekonomske koristi .

Iako je u prošlosti soma izgleda nehigijenski , ali sada to više nije slučaj . Prema podacima američkog Deden , jedan od privrednika soma , " Sada za pokretanje uzgoja soma poslovanja , mi smo uvelike pomogli prisustvom organskih dodataka da biste dobili maksimalne rezultate soma uzgoja " . Deden je dodao da je organska funkcija dodatak više kao stražar kvaliteta soma vode žive medija , a također smanjenje stope smrtnosti sadnica soma , kao i ubrzati proširenje sjemena kada se miješa s feed . Sama Deden lelenya početi poljoprivredi od 2006 , u početku samo za zabavu je napravio od cerade ribnjaka u svom dvorištu sa veličine 3x3x1 metra , a zatim ispunjen vodom do dubine od 70 cm . Kroz primjenu intenzivnog uzgoja , što je bazen može primiti onoliko koliko broj sjemena do sjemena 1800-2000 soma . Dok je sjeme svakog mjerenja oko 10-12 cm . Kada bazena je spremna i soma zasađeno sadnica , a zatim dati organske dodatke i redovito hrane . Deden rekao da implementacijom ga , na period od 45 dana, on je bio u mogućnosti da žeti žetvu soma sa maksimalnom ukupne težine 200 kg do 250 kg .

Počevši od uzgoja soma

Za one od vas koji su zainteresirani i žele pokušati pokrenuti uzgoj soma , Deden pokušati dati jednostavan proračun pretpostavke . Počevši s proizvodnjom cerada napravio ribnjak za mjerenje 3x3x1 metra . Izrada lokvi ceradu će sigurno spasiti troškove nego što ribnjaka iskopali bare ili izrađeni od cementa . " Za ukupne troškove postavljanja ceradu nije previše teško izračunati , jer sam ceradu je prilično jeftini po metra ", rekao je Deden objasniti.

Nadalje Deden ilustriraju obračun troškova za početak uzgoja soma , u rasponu od kupovine soma mlađ za 300 dolara / rep . Za mjerenje 3x3x1 m bazen može primiti oko 2.000 glavu sadnica . Dakle, ukupni troškovi 300 x 2000 = 600.000 repove . S obzirom na period od sadnica proširenja potrajati i do 45 dana , ukupna zahtjev feed može dostići Pasang iklan baris gratis tanpa daftar 90 kg ( sa prosjekom od 2 kg / dan ) . Da se hrane , ukupni troškovi 660.000 dolara , pod pretpostavkom da je cijena hrane za 220.000/karung i ukupne vreće težine 30 kg . Što se tiče napajanja organskih dodataka košta 180.000 rupija / 4 boce do 45 dana proširenja sjemena . Četvrti bocu organskih dodataka će se koristiti kako bi se povećala rast sadnica soma i kvaliteta vode . U cijelosti , ukupna potrebna trošak je Rp 1.440.000 . Rngkasan obračuna troškova perkolamnya je kako slijedi :

Feed Cijena : 3 vreće x @ performans 220.000 = 660.000 USD
Catfish Seed Cijena: 2000 rep x @ USD 300 = 600.000 USD
Organski dopunama Cijena : 4 boce x performans @ 45000 = Rp 180.000 +
Ukupni troškovi Rp 1.440.000

Pod pretpostavkom da je som kapitala obračun ovih Deden , onda očekivane koristi od bilo kojeg bazena sa ciljnim brojem berbi do 2.000 sjeme da 200 kg do 250 kg . Deden objašnjavaju da razumno maloprodajna cijena koja se može dobiti je performans 15.000/kilo . Tada za cijene usjeva koji se mogu prodati na kupca ili tržište mogla dostići performans 12.000/kilo . Dakle , ako je zaključen procjena najniže cijene, profitabilnost performans 960,000 po jezeru. Ovo profit cifra je izvedena iz ukupne prodaje soma RP 12.000 x 200 kg = Rp 2.400.000 kasnije smanjene proizvodnje dužnosti Rp 1.440.000 .

Deden tvrdi , " Ako žetve dobiti maksimalne rezultate , težina se može postići težine 250 kg . Dok prednosti koje proizlaze iz razlika između ukupne prodaje i proizvodnje dužnosti je Rp 1.560.000 / ribnjak " . Bisnis Internet Od som prodaje profita , možemo zaključiti da je poljoprivreda som može biti prilično obećavajuće poslovne prilike pored osnovnih zauzetosti radimo svaki dan . U pogledu bilo kakvih troškova, Poljoprivreda soma ne zahtijeva troškova ulaganja su previsoke , pogotovo kada se uzgaja pomoću ceradu u dvorištu sama. Zanimaju me pokušavaju ?

Share ovaj članak :
Vezani članci

Kratak vodič Organic Som Poljoprivreda
Kako uzgoj ribe Cork
Kako Raising jegulje
Kako Raising slatkovodne Lobster
Kako uzgoj Betta Fish
Kako održavati Cendet Od Baby Birds

Posted by Fahrudin alfaiz u 19:48
Elektronskom poštom BlogThis Podijeli na Twitter Podijeli na Facebook
Labels : voda , životinje
Ostavite komentar

« Prethodna Post Next Post » Home
Popularni postovi

Savjeti o Podizanje Muscovy
Duck ima glavnu ulogu u ispunjavanju životinjskih proteina . Osim što je proizvođač jaja , patke poznat i kao producent ...
Kako uzgoj ribe Cork
Podizanje som su posebno namijenjene za potrebe potrošnje je i dalje rijetka među ribe poljoprivrednika . Ovo Karen ...
Kako Uzgoj Ptice Golubovi
Dove je vrsta ptica koje se mogu ukloniti ili diumbar slobodno , tako da ne moraju nužno uvijek zaključavanje d ...
Vodič za brzi početak Sadnja Kale vojske kod kuće
Vodič za brzi početak Grow potočarke at Home vojske ; - Za one od vas koji vole kuhanje , a posebno promiješati pržiti jela , možda Kale u jednu ...
Kako održavati Cendet Od Baby Birds
Ptice cendet druge imena pod nazivom Trucuk pandanusa ili pentet je cvrkut ptica nalaze se u Indoneziji . Cendet generalno ...
Free Uspješno Poljoprivreda Papaya Kaliforniji
Uzgoj Papaya California u posljednje vrijeme mnogi grosir tanah abang poljoprivrednici razgledavanje . Papaya California je novi papaje sorte koje su trenutno pa ...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentar:

Posting Komentar