Diberdayakan oleh Blogger.
RSS

Ciri-ciri orang sukses….Përshëndetje folks! Këtë herë unë do të postoni në lidhje me karakteristikat e njerëzve të suksesshëm. "Waaw" Ajah njerëzit e suksesshëm janë karakteristikat rreth karakteristikave të tyre apaya :/? Hhmm Nëse këto tipare tëIDRPOKER.COM AGEN TEXAS POKER ONLINE INDONESIA TERPERCAYAsuksesshëm në mendimit tim, mund të ndryshojnë me mendimin tuaj, a çdo njeri do të ketë një opinion të ndryshëm të J. Sipas mendimit tim këto karakteristika, le të kuptojnë karakteristikat e mëposhtme:

Të mira në menaxhimin e kohës

Çdo njeri në të vërtetë ka të njëjtën sasi kohe në një ditë, dmth 24 orë. Të suksesshëm janë shumë të mira në menaxhimin e kohës "bit" bëhet e vlefshme, në mënyrë që produktiviteti është aq e lartë. Në vend të kësaj, "njerëzit nuk" kanë tendencë për të humbur çdo kohë në mënyrë që niveli i produktivitetit është shumë më pak.

Gjithmonë mendoj se pozitiv

jasa pasang iklan Të suksesshëm rreth meje janë të njohur për të pasur aftësinë të lartë në trajtimin e problemeve të ndryshme. Unë mendoj se kjo nuk është një çështje e aftësi vetëm, por edhe për shkak se ata kanë një mendim pozitiv dhe optimist. Duke patur një mendim të tillë, një shumëllojshmëri të ideve në formën e një zgjidhje të problemit mund të dalë me kuaj të shpejtë. Në anën tjetër, mendimet negative dhe pesimiste që do të na bëjnë të mos bëjë asgjë kështu që problemi nuk ishte duke u zgjidhur, edhe më shumë / më keq.

Duke pasur një vizion të fortë

Të suksesshëm kanë tendencë që të ketë një vizion të fortë dhe largpamësi të qëndrojnë kurs. Ata nuk janë të zhytur shumë kohë në lavdinë që kurrë nuk është arritur dhe gabimet që janë bërë në të kaluarën. Vizioni i fortë për të inkurajuar ata për të bërë diçka, të marrë veprime konkrete për të arritur ëndrrat e tyre. : D

Duke pasur një qëllim të qartë në jetë

Kur i pyet se çfarë qëllimi i jetës së tij, ai do të shpjegojë për ju në mënyrë të detajuar planet afatshkurtra dhe afatmesme, atë që ai dëshiron të bëjë vitin e ardhshëm, pesë vjet, dhe kështu me radhë.

Në fakt, ai përgatiti një plan emergjence për të parashikojnë dështimin. Jo vetëm u përgjigj, "Ne do të shohim, jetën ashtu jetojnë si ujë të rrjedhshëm."

Mos Ever Give Up

Të suksesshëm nuk heqin dorë, pasang iklan online ata zakonisht kanë një ambicie të fortë dhe nuk do të ndalet derisa ëndrra e tij është arritur. Pra, nuk heqin dorë për të arritur ëndrrat tuaja. A tuaj më të mirë për ëndrrën tuaj. Mos kini frikë të dështojë, sepse dështimi është fillimi i suksesit. : D

Durimi dhe këmbëngulja

Suksesi nuk ishte rasti, për këtë arsye, një kërkesë që të jetë i suksesshëm në këtë jetë është se si ne ndërtojmë durim. Askush nuk mund të ketë sukses pa durim dhe këmbëngulje në krijimin e asaj që do të të kenë ëndërrat e tij. Praktika durimin tuaj, dhe të jenë të përgatitur për të mirëpritur një sukses: D

Dhe babai im tha se njerëzit e suksesshëm mund të shihet nga ose rregull të veshjeve, flokët, etj. : D

Të suksesshëm ishin shumë të lumtur kur bepakaian i zoti, dhe suksesi ishte shumë i zgjuar, kur fliste, njerëzit e suksesshëm të mbajtur gjuhë trashë që nuk është folur, të bëjë 5 S domethënë: buzeqeshjes, fala, Sapës, e hijshme, të sjellshëm.IDRPOKER.COM AGEN TEXAS POKER ONLINE INDONESIA TERPERCAYA: D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentar:

Posting Komentar